anak ku

Sunday, June 21, 2009

RPP MORIB

apa itu RPP?

rempit...?. bukan

rehat...? hampir betul

RPP adalah singkatan utk rumah peranginan persekutuan..... setakat ini saya dah pergi menginap di 2 RPP. RPP PD dan RPP MORID. antara 2 RPP ini saya berpendapat RPP Morib lebih cantik dari segi tempat dan kemudahan yang disediakan.

persamaan antara 2 RPP

  • ada peralatan memasak
  • pinggan mangkuk gelas cawan
  • ada wifi
  • ada pantai
  • tempat bbq
  • taman permainan
kelebihan RPP MORIB
  • dekat dengan SMKTPG :D
  • byk bilik air rumah berkembar ada 2 bilik air, ada juga bilik air di luar.
  • wifi yg pantas.
  • ada 2 banglo...
  • banyak gelongsor mainan kanak2
  • shower luar disetiap rumah dan banglo.
  • rumah kayu yang dihias semula... mmg cantik. ada beranda
kelebihan RPP PD
  • dekat dgn pantai PD :D
  • pantai bersih
  • murah semlm rm 40 je...

jika anda kakitangan kerajaan , badan berkanun atau pun pesara kerajaan


silalah merasa kenikmatan RPP . sila buat tempahan >>>>>>>> http://peranginan.bph.gov.my/public_booking_start_new.aspx

5 comments:

SheLa^^ZuL said...

mcm best jer...
kena g ni..

cikgu yassir said...

pegi2 jgn x pegi ... gerenti x menyesal.......

Fikrah Imayu said...

aku dah booking dah....

bulan julai kat morib, buat family day... Bulan ogos, kat Pd.. jalan2 ngan adik beradik...

macam best jer citer ko ni...

hmmm.. tak sabar ni....

buat family day SMKTPG ok tak?

sayang said...

best! best! best!

nanti kita pegi lagi ye abang... heheheheh

cikgu yassir said...

hari keluarga smktpg... ok je..

bg aku morib lagi ok... tempat besar bilik air banyak... tempat masak ok... wifi lg laju drpd kt sekolah
cuma... pantainye kurang bersih...

pd... pantai okey... rumah cam rumah flat... sepit. bilik air 1 je..